Роберт де Ниро преспавао у Малчи

Роберт де Ниро ранијих година боравио је у Србији, како је то у једном интервју за америчку телевизију и рекао, али није открио детаљ да је приликом посете осамдесетих година преспавао у Малчи, надомак Сврљига и Ниша.

Роберт де Ниро, скриншот The Irishman  трејлер
Роберт де Ниро, скриншот The Irishman трејлер

Наиме, славни глумац Роберт де Ниро приликом посете Србији посетио је село Малчу јер није веровао, како открива наш извор, да се у овом селу производи најбоље вино у Србији, бар у то време се производило.

Роберт де Ниро је због лепог и укусног вина и преспавао у овом селу, али је инсистирао, како каже наш изовр, да спава на слами, звог чега – ни данас нисмо сазнали.

Сви подаци које смо прикупили на терену су незванични, јер нема ни једне фотографије ни записа да је де Ниро овде боравио у то време, сем потврде неколико људи.

Роберт де Ниро Млађи (енгл. Robert De Niro, Jr.; Њујорк, 17. август 1943) амерички је филмски глумац.

Његова прва главна улога је улога у филму Bang the Drum Slowly. Године 1974. глуми младог дон Вита Корлеонеа и улога у том филму му доноси Оскара за најбољег споредног глумца. Познат је по својој дугогодишњој сарадњи са филмским режисером Мартином Скорсезеом. Та сарадња је почела 1973. улогом у филму Опасне улице, а за улогу Џејка Ла Моте у Скорсезеовом Разјареном бику био је награђен Оскаром за најбољег глумца 1980. године. За Оскара је био номинован за улоге у Скорсезеовим филмовима Таксиста (1976) и Рт Страха (1991), а такође је био номинован и за улоге у филму Ловац на јелене (1978) и у филму Буђења (1990). Познат је и као ученик познате глумачке школе коју је водила глумица Стела Адлер. Себе сматра Итало-Американцем и има итало-амерички нагласак.

Pošaljite svoj komentar